Terugblik op de theatertour

In het najaar van 2022 heeft BIJ ONS, in samenwerking met gemeenten Noord- en Midden Limburg, de theatervoorstelling Loedermoeders en Pauperpapa’s georganiseerd. In maar liefst 6 voorstellingen heeft sterspeler Arno Derikx ruim 2200 (toekomstige) ouders en professionals meegenomen in relaties en ouderschap. Arno heeft ruim 44 jaar gewerkt met kinderen en gezinnen. Het doel van de voorstelling is vooral dat ouders positiever naar zichzelf en naar hun partner leren kijken. De theatervoorstelling was niet alleen leerzaam, maar ook een feest der herkenning. Wij nemen je graag mee in de resultaten van de theatertour. Voor alle mensen die deze theatervoorstelling gemist hebben is er goed nieuws! Binnenkort kun je deze online terugkijken op onze website!

Vind je dit artikel leuk?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkedin
Delen op Pinterest

Wil je dit artikel delen?

Facebook
Twitter
Linkedin
Pinterest